Příští týden

Pondělí
1234
Polévka hráškový krém (1a, 7)
1
120g Vepřové žebírko na žampionech, dušená rýže (1a)
2
120g Smažený sýrový špíz (eidam, uzený sýr, hermelín), vařený brambor, tatarka (1a, 3, 7, 10)
3
Italský zeleninový salát s mozzarellou, rukolou a olivami (7)
Úterý
1234
Polévka ruský boršč (1a, 9)
1
150g Smažený karbanátek plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše, kyselá okurka (1a, 3, 7)
2
Lívance - borůvkové, tvarohové a povidlové (1a, 3, 7)
3
Bulgur s kuřecím masem a zeleninou, červená řepa (1a)
Středa
1234
Polévka hovězí vývar s těstovinou (1a, 3, 9)
1
Cikánská hovězí pečeně, houskový knedlík (1a, 3)
2
Grilovaná klobása, hrachová kaše, cibulka, kyselá okurka (1a)
3
Těstovinový salát s vepřovou panenkou a zeleninou (1a, 3, 6)
Čtvrtek
1234
Polévka gulášová (1a)
1
Grilované kuře, vařený brambor, kompot (1a)
2
Vepřová játra na cibulce, dušená rýže (1a)
3
Špagetový salát s tuňákem, zeleninou a vajíčkem (1a, 3)
Pátek
1234
Polévka ovarová kroupová (1c, 9)
1
Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1a, 3, 7, 9, 10)
2
150g Kuřecí steak v pikantní marinádě, vařený brambor, grilovací omáčka (1a, 3)
3
Fazolový salát se šunkou, rajčaty, paprikou a majonézou (3)
U jídla č.3 příloha - pečivo.
Změna jídelníčku vyhrazena. Jídla jsou dovářena v 9:00 hod., spotřebujte do neprodleně. Informace o alergenech Vám zodpoví personál. Nový jídelníček na www.gastrom.cz

Seznam alergenů 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
1 - obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich - nejedná se o celiakii, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sójové boby a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - skořápkové plody a výrobky z nich, 9 - celer a výrobky z něj, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11 - sezamová semena a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg,l, 13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - měkýši a výrobky z nich