Dnešní menu

Polévka gulášová (1a)
1234
0,–
Grilované kuře, vařený brambor, okurkový salát (1a)
1
140,–
Zapečené těstoviny s uzeným masem, kyselá okurka (1a, 3, 7)
2
140,–
Bramborové šišky s mákem, cukr, máslo (1a, 3, 7)
3
140,–
150g Čevapčiči, vařený brambor, tatarská omáčka, cibule, obloha
1
150,–
Segedínský guláš Speciál, houskový knedlík (1a, 3, 7)
2
140,–
Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík, citron, brusinky, šlehačka (1a, 3, 7, 9, 10)
2
160,–
Řecký zeleninový salát s olivami, červenou cibulkou a balkánským sýrem (7)
3
120,–
Italské risotto (rýže carnaroli) s vepřovou panenkou a hříbky, strouhaný parmazán,
4
160,–
Smažený hermelín, vařený brambor, máslo, tatarka, obloha
4
150,–
Smažený sýr, vařený brambor, máslo, tatarka, obloha
4
150,–
200g Vepřový steak, hříbkové špecle, červená řepa, lístečky rukoly
4
160,–
200g Vepřový steak, mexické fazole, smažené hranolky, tatarka
4
160,–
Smažené žampiony, vařený brambor, máslo, tatarská omáčka
4
140,–
U jídla č.3 příloha - pečivo.
Změna jídelníčku vyhrazena. Jídla jsou dovářena v 9:00 hod., spotřebujte neprodleně. Informace o alergenech Vám zodpoví personál. Nový jídelníček na www.gastrom.cz

Seznam alergenů 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
1 - obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich - nejedná se o celiakii, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sójové boby a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - skořápkové plody a výrobky z nich, 9 - celer a výrobky z něj, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11 - sezamová semena a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg,l, 13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - měkýši a výrobky z nich