Příští týden

Pondělí
1234
Polévka bramborová (1a, 9)
1
Kuřecí nudličky kung-pao, dušená rýže ( pórek, zelí, arašidy, paprika, žampiony, sojová omáčka ) (5, 6)
2
Špagety po italsku s vepřovým masem, rajčaty a paprikou, strouhaný sýr (1a, 3, 7)
3
Sázené vejce, vařený brambor, dušený špenát, máslo (1a, 3, 7)
Úterý
1234
STÁTNÍ SVÁTEK -----ZAVŘENO
Středa
1234
Polévka fazolová se zeleninou (1a, 9)
1
150g Smažené kuřecí Stripsy, vařený brambor, tatarka (1a, 3, 7)
2
Srbské vepřové rizoto (zelenina, paprika), sypané sýrem, kyselá okurka (7)
3
Bramborové šišky s mákem, cukr, máslo (1a, 3, 7)
Čtvrtek
1234
Polévka ovarová kroupová (1c, 9)
1
150g Domácí jitrnicový prejt, vařený brambor, kysané zelí (1a)
2
Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík (1a, 3)
3
Čočkový salát se šunkou, vejci a majonézou (1a, 3, 10)
Pátek
1234
Polévka kmínová s vejci (1a, 3, 9)
1
Španělský ptáček z vepřové kotlety, dušená rýže (1a, 3, 10)
2
Domácí buchty-povidlová, maková, tvarohová a perníková (1a, 3, 7)
3
Pečený pstruh na másle, vařený brambor, citron (4, 7)
U jídla č.3 příloha - pečivo.
Změna jídelníčku vyhrazena. Jídla jsou dovářena v 9:00 hod., spotřebujte do neprodleně. Informace o alergenech Vám zodpoví personál. Nový jídelníček na www.gastrom.cz

Seznam alergenů 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
1 - obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich - nejedná se o celiakii, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sójové boby a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - skořápkové plody a výrobky z nich, 9 - celer a výrobky z něj, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11 - sezamová semena a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg,l, 13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - měkýši a výrobky z nich