Gastrom

Týdenní jídelní lístek
PO
8.3.

Denní jídelníček:

  • Polévka čočková se zeleninou

  1. Kuřecí pánev Wook, dušená rýže

  2. Smažený šunkovo-sýrový špíz, vařený brambor, tatarka

  3. Jablková žemlovka s tvarohem a rozinkami

  4. Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo

  5. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže nebo houskový knedlik

  6. Segedínský guláš Speciál, houskový knedlík

  7. 150g Přírodní hovězí roštěná, dušená rýže nebo houskový knedlík

  8. Lassagne s neapolským vepřovým ragů a parmazán

  9. 150g Pečená vepřová panenka v pikantní marinádě, bramborová kaše, okurkový salát

  10. 200g Krůtí steak v pikantní marinádě, dýňové pyré, rukola

  11. 200g Vepřový steak,smažené hranolky, mexické fazole, obloha, tatarka

  12. Sázené vejce, čočka na kyselo, kyselá okurka, cibulka

  13. 150g Steak z tuňáka ,gratinované brambůrky, jarní salátek citron, dresink

  14. Domácí špecle s pancettou, cibulkou a smetanou , červená řepa

  15. 150g Hovězí roštěná, sázené vejce, smažené hranolky, tatarka, obloha

  16. Pečené králičí stehno stehno na slanině a česneku, dušený špenát, bramborové špalíčky

  17. 200g Pikantní krůtí gulášek na rajčatech, česneku a bazalce, plzeňské knedlíky, lahůdková cibulka

  18. 200g Kuřecí steak Argentina, hříbkový bulgůr, červená řepa

  19. Pečený pstruh na másle, vařený brambor, citrón,obloha

  20. Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka,obloha

ÚT
9.3.

Denní jídelníček:

  • Polévka dršťková

  1. Smažené rybí karbanátky,bramborový salát

  2. Vepřové žebírko na žampionech, dušená rýže

  3. Krůtí gulášek na rajčatech a bazalce, těstovina, parmazán

ST
10.3.

Denní jídelníček:

  • Polévka hovězí vývar s těstovinou

  1. Hovězí nudličky Rošťáci, dušená rýže

  2. Domácí jitrnicový prejt, vařený brambor, zelí

  3. Zeleninový salát s vajíčkem, šunkou a majonézou

ČT
11.3.

Denní jídelníček:

  • Polévka zelnačka

  1. Zapečená kuřecí prsa s broskví a sýrem, vařený brambor, obloha

  2. Ďábelská masová směs, dušená rýže

  3. Fazolový salát s vepřovým masem a zeleninou

12.3.

Denní jídelníček:

  • Polévka ovarová s bramborem

  1. Moravský vrabec, houskový knedlík, červené zelí

  2. Smažené kuřecí stehno, vařený brambor, kompot

  3. Tortelínový salát se zeleninou